AMG Schilders, Amsterdam

Diensten

A.M.G. Schilders werkt met een vast team professionals, waarbij eenieder minimaal 15 jaar vakkundige ervaring heeft.
Wij nemen alle zorg tijdens de opdracht uit handen en regelen hierbij alles van A tot Z.
Denk hierbij aan materialen, steigers, afwerking etc.

Ook geven wij geheel vrijblijvend deskundig advies op het gebied van materialen en kleuren.
Op verzoek is het mogelijk kosteloos een keuringsrapport op te laten maken bij Sikkens.

De garantie is 5 jaar aflopend.

01. Offerte aanvraag

Na telefonisch contact plannen we vervolgens een persoonlijke afspraak in, waarbij we de wensen bespreken en de locatie bekijken. Op basis van deze informatie stellen we een offerte op en verzenden deze aan u per mail.

02. Goedkeuring
Na akkoord op de offerte, gaan we direct aan de slag met de voorbereidingen. Vanaf dit moment regelen wij alles.
03. Uitvoering

De startdatum van de uitvoering is in overleg. Het is mogelijk op korte termijn te beginnen.

04. Oplevering

Wij leveren het project op en bekijken samen het eindresultaat.

05. Nazorg

Wij garanderen vakmanschap met kwaliteit voor een lange levensduur. Na de oplevering ontvangt u een garantiecertificaat van ons. De garantie is 5 jaar aflopend.

01

Buitenschilderwerk

Is het schilderwerk aan de buitenkant van je woning of pand toe aan onderhoud en bescherming? Of gewoon een frisse uitstraling?

Kwalitatieve onderhoud aan het buitenschilderwerk is belangrijk om het oppervlak van de woning te beschermen tegen weersinvloeden. Buitenschilderwerk geeft bescherming aan je woning en zorgt voor behoud, waardoor rotten van het houtwerk wordt voorkomen.

Buitenschilderwerk laten overschilderen geeft uw woning een nieuwe en frisse uitstraling. Dit kan positief bijdragen aan de waardebehoud van uw woning.

Vooraf beginnen onze vakkundige schilders aan een uitgebreide inspectie van uw woning. Tijdens deze inspectie wordt er gekeken naar de staat van het houtwerk. Op basis van deze inspectie en uw wensen wordt er een plan gemaakt.

02

Binnenschilderwerk

Kwalitatief binnenschilderwerk knapt iedere woning op! Laat uw binnenschilderwerk vakkundig vernieuwen of overschilderen.

De afwerking van het schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van een ruimte. Het eindresultaat is een strak binnenschilderwerk en geeft uw woning een afgewerkte uitstraling. Kleurbepaling doet veel met een ruimte. De juiste kleuren creëren bijvoorbeeld sfeer en kan een bepaalde ruimte groter, kleiner, zakelijker of juist huiselijker doen lijken. Onze binnenschilders kijken naar de gehele ruimte en stemmen de juiste kleuren af op het interieur, wanden, plafonds, deuren en kozijnen van een bestaande of een nieuwbouwwoning. Op basis van uw wensen gebruiken onze binnenschilders de juiste combinatie van verfproducten en kleuren, zodat we samen tot een passend en stijlvol resultaat komen.

Tijdens het uitvoeren van het binnenschilderwerk komt het echte vakmanschap naar boven. A.M.G. Schilders werkt met de beste kwaliteit materialen, waarbij duurzaamheid voorop staat. De oude verflaag kan vervangen worden, waardoor u weer jaren plezier heeft van een afgewerkte uitstraling!

Een aantal voorkomende klussen voor het binnenschilderwerk:
Wanden, Kozijnen, Deuren, Plafonds, Trappen en Keukens

03

Timmerwerk

Een kleine houtwerkreparatie, verbouwing of een volledige gevelrestauratie? Uw opdracht is bij ons in vakkundige handen. Duurzame kwaliteit staat voorop!

Heeft u plannen om te gaan verbouwen of wilt u kleine aanpassingen doorvoeren? Met vakkundig timmerwerk voeren wij deze werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het plaatsen van dakramen, nieuwe kozijnen, maar ook het bouwen van een schuur, overkapping of schutting.

Ook is het mogelijk uw woning of pand volledig te moderniseren met behoud van karakter. Op deze manier blijven traditionele elementen behouden. Met ons vakkundig timmerwerk behoudt uw pand volledig het authentieke karakter. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in restauratie en vernieuwing.

04

Houtrot repareren

Houtrot aan uw kozijn, betimmering of deur? Geen paniek! Onze vakmensen kunnen houtrot op een professionele wijze weer repareren en herstellen.

Periodiek schilderonderhoud werkt preventief tegen houtrot. Op het moment dat het schilderonderhoud niet wordt uitgevoerd, kan er vocht in bijvoorbeeld het hout van kozijnen en deuren trekken. Er kan dan houtrot ontstaan.

Op het moment dat u houtrot constateert is het van belang, zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. Afhankelijk van de staat van het houtrot, kunnen onze specialisten het aangetaste deel gedeeltelijk of volledig herstellen en/ of vervangen.

Graag geven wij u advies over het voorkomen en behandelen van houtrot. Neem contact op met onze vakmensen.

05

Monumentaal schilderwerk

Een kleine houtwerkreparatie, verbouwing of een volledige gevelrestauratie? Uw opdracht is bij ons in vakkundige handen. Duurzame kwaliteit staat voorop!

Heeft u plannen om te gaan verbouwen of wilt u kleine aanpassingen doorvoeren? Met vakkundig timmerwerk voeren wij deze werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het plaatsen van dakramen, nieuwe kozijnen, maar ook het bouwen van een schuur, overkapping of schutting.

Ook is het mogelijk uw woning of pand volledig te moderniseren met behoud van karakter. Op deze manier blijven traditionele elementen behouden. Met ons vakkundig timmerwerk behoudt uw pand volledig het authentieke karakter. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in restauratie en vernieuwing.

 

06

Spuitwerk

Een nieuwbouwwoning of bestaande woning voorzien van stuc spuitwerk? Of uw plafond, wanden en/of muren weer een frisse uitstraling geven? Spuitwerk is veelzijdig en breed inzetbaar. Maak bijvoorbeeld een keuze uit de kleur en een grove of fijne korrel.

Het is mogelijk stuc spuitwerk alleen op een muur, wand of plafond toe te passen, maar ook op grote ruimtes en projecten. Hierbij kunnen muren en plafonds in één sessie worden meegenomen.

Voor wand-, muur- en plafondafwerkingen zijn diverse soorten spuitwerk mogelijk.

Veel voorkomende spuitwerken: 

Verfspuitwerk
De verf die wordt aangebracht noemt men ook wel latexverf. De wanden, muren en/ of plafonds kunnen in elke gewenste kleur wordt gespoten. Het spuitwerk wordt in een gladde en strakke laag aangebracht.

Spackspuitwerk
Bij spackspuiten wordt er een decoratieve wand- en plafondafwerking aangebracht met een korrelstructuur en is leverbaar in vrijwel elke kleur. Deze methode is geschikt voor zowel droge- als natte ruimtes van uw woning of pand.

Gipsspuitwerk
Gipsspuitwerk is het spuiten met een speciaal voor machines gemaakt gips. Deze methode is een perfecte uitkomst voor grote ruimtes en oppervlakken, zoals kantoorpanden en gebouwen. Met gipsspuitwerk kunnen wij een scheve muur of plafond egaliseren. Het resultaat is een gladde muur of plafond zonder oneffenheden.

Met spuiten van ondergronden wordt er een gladder oppervlak gecreëerd dan met het traditionele schilderwerk. Onze vakmensen komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies, zodat we samen het gewenste resultaat behalen.

07

Stucwerk

Zijn uw muren en plafonds toe aan onderhoud? Egaal stucwerk geeft uw muren en plafonds een strakke en moderne uitstraling. Bovendien kan stucwerk isolerend en brandvertragend werken!

Stucwerk is het vlak maken van wanden, muren en plafonds d.m.v. een afwerklaag. Ook worden de scheuren weer mooi hersteld. Er zijn verschillende mogelijkheden om het stucwerk aan uw woning of pand aan te brengen. Kies er bijvoorbeeld voor om uw wanden, muren en plafonds super glad en strak te stucen of kiest u liever voor een afwerking met sierpleister of een betonlook?

Welk stucwerk past bij uw woning? Er zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk, met ieder voor- en nadelen. Wilt u vrijblijvend deskundig advies? Neem contact met ons op.

08

Wandafwerking

Wandafwerking bepaald grotendeels de sfeer en uitstraling in uw woning. Bij de wandafwerking van uw woning kunt u zelf kiezen uit verschillende materialen, afwerkingen en kleuren.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw wandafwerking. Denk bijvoorbeeld aan stucwerk, behang, hout of steen. De wandwerking kan in elke gewenste kleur en structuur worden aangebracht. Dit kan op zowel een nieuwe als bestaande basislaag.

Bij de wandafwerking kunt u alle kanten op; van stucwerk en behang tot hout of steen. Graag geven wij u hierover een deskundig advies, zodat het resultaat precies past bij uw stijl en de ruimte.

09

Sauswerk

Wat houdt sauzen in? Bij sauzen verven we een muur, wand of plafond op traditionele wijze. We brengen hierbij kleur en/ of structuur aan door middel van structuurverf of door een specifiek type kwast of roller. U kunt zelf kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen.

Geef de wandafwerking een persoonlijke touch met het juiste sauswerk. Graag geven we u advies over de juiste combinatie in kleur en textuur. Het resultaat? Een stijlvolle ruimte die geheel tot z’n recht komt, afgestemd op uw wensen en smaak.

10

Staalwerk

Staal wordt vaak buiten gebruikt, denk bijvoorbeeld aan een stalen hekwerk, raamkozijn of deur. Door de veranderende weersomstandigheden kan er corrosie ontstaan op het staalwerk, oftewel roest. Het is daarom erg belangrijk om kwalitatief goede producten te gebruiken en zorgvuldig te werk te gaan.

Graag geven we u deskundig advies over de mogelijkheden voor het verven van staal. Aan de hand van een stappenplan kunnen we dan de voorbereiding starten.