AMG Schilders, Amsterdam

01

Buitenschilderwerk

Is het schilderwerk aan de buitenkant van je woning of pand toe aan onderhoud en bescherming? Of gewoon een frisse uitstraling?

02

Binnenschilderwerk

Kwalitatief binnenschilderwerk knapt iedere woning op! Laat uw binnenschilderwerk vakkundig vernieuwen of overschilderen.

03

Timmerwerk

Een kleine houtwerkreparatie of een volledige gevelrestauratie? Met vakkundig timmerwerk voeren wij deze werkzaamheden uit. Duurzame kwaliteit staat voorop!

04

Houtrot repareren

Houtrot aan uw kozijn, betimmering of deur? Geen paniek! Onze vakmensen kunnen houtrot op een professionele wijze weer repareren en herstellen.

05

Monumentaal schilderwerk

Het schilderwerk van een monumentaal pand vereist vakmanschap. Laat uw monumentale pand door onze vakmensen onderhouden en restaureren.

06

Spuitwerk

Een nieuwbouwwoning of bestaande woning voorzien van stuc spuitwerk? Of uw plafond en/of muren weer een frisse uitstraling geven? Spuitwerk is veelzijdig en breed inzetbaar.

07

Stucwerk

Zijn uw muren en plafonds toe aan onderhoud? Egaal stucwerk geeft uw muren en plafonds een strakke en moderne uitstraling.

Bekijk al onze diensten

Offerte aanvraag

08

Wandafwerking

Wandafwerking bepaald grotendeels de sfeer en uitstraling in uw woning. Bij de wandafwerking van uw woning kunt u zelf kiezen uit verschillende kleuren, materialen en afwerkingen.


Vakmanschap

Topkwaliteit

Deskundig advies

Over AMG Schilders

Wij zijn A.M.G. Schilders, een schildersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Met die reden zijn wij ook aangesloten bij de Erkende Betere Schilder. Een Erkende Betere Schilder voldoet aan strenge toelatingseisen en geeft opdrachtgevers de garantie dat zij gekozen hebben voor een echte vakman. Wij richten ons op het vakkundig repareren, restaureren en schilderen van panden en gebouwen. Dit kan bij nieuwe woningen, maar ook bij oude karakteristieke grachtenpanden of monumentale panden. Er wordt uitsluitend gewerkt met topkwaliteit materialen en dat resulteert in een lange levensduur van ons schilderwerk. De wens van de klant staat bij ons op nummer één, we geven dan ook graag een deskundig advies.Wij richten ons op particulieren, bedrijven, gemeenten, verenigingen van eigenaren (VVE’s), scholen en aannemers.


Duis imperdiet purus eu sem dictum, non ullamcorper massa venenatis. Sed fermentum, lacus in lobortis hendrerit, mauris turpis laoreet justo, eget cursus purus mi porttitor felis.


Etiam rhoncus sem id lectus molestie sodales ac id purus. Integer sed lacus a est bibendum dignissim et eu massa. Quisque venenatis ullamcorper hendrerit. Integer egestas odio orci, at venenatis augue feugiat a. Mauris maximus luctus lorem sit amet euismod.


Fusce augue ante, vestibulum vel est in, congue placerat lacus. Curabitur consequat accumsan diam eu feugiat.

Hebben perfect werk afgeleverd! Komen afspraken na. Vriendelijk, denken mee en geven advies. Werken snel en vakkundig met een schitterend resultaat. Een aanrader!

Zeer goede ervaring met AMG Schilders, vanaf de offerte tot aan de oplevering. Ze hebben het trappenhuis en het buitenwerk van ons gehele grachtenpand aan de Leidsegracht in Amsterdam geschilderd. Alles verliep keurig volgens afspraak. Het zijn ervaren en vriendelijke schilders die alleen voor het beste resultaat gaan, meedenken en zeer netjes werken. Kortom, vakmensen waar we bij de volgende schilderbeurt zeker weer zullen aankloppen.

Ahmed heeft de waterschade op mijn plafond en op de muren in de keuken perfect hersteld. Hij is van begin tot eind zorgvuldig te werk gegaan: in het contact en in zijn werkzaamheden. Hij heeft mijn keuken goed afgedekt (en achteraf alles weer netjes opgeruimd), de naden en kieren gekit en alles dekkend gesaust. Wat ik heel attent vond, was dat Ahmed als extra de muur van mijn keuken weer in bijna dezelfde tint groen heeft terug geschilderd.
Bij een volgende klus kom ik bij hem terug, omdat Ahmed een toegewijde en betrouwbare schilder is en ook heel vriendelijk en behulpzaam. En een goede prijs-kwaliteit verhouding.

AMG schilders heeft de buitenkant (voor en achtergevel) van ons pand aan de Prinsengracht geschilderd en enkele andere werkzaamheden uitgevoerd, alles naar volle tevredenheid. Ahmed en zijn team zijn vakkundig, leveren kwaliteit en werken netjes. Ahmed is een prettig persoon, hij communiceert goed over werkzaamheden/kosten, is flexibel en geeft goede adviezen. Een aanrader!

Uitstekende schilder zeer mooi resultaat alle afspraken zijn prima nagekomen.

We zijn erg blij met de hulp en resultaat. Denkt mee over de kleuren, is geduldig en vriendelijk. Als ik een schilder nodig heb, dan huur ik AMG zeker weer in.

Contactgegevens

Adres

Klapmutsenveem 144, Amsterdam

E-MAIL

info@amg-schilders.nl

TELEFOON NUMMER

(+316) 15 85 38 30

WORK HOURS

Mon. – Frie. 11AM – 19PM

ADDITIONAL INFORMATION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean hendrerit vel mauris at tincidunt. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze Partner (s)

Kwaliteitsorganisatie

Copyright u00a9 2017 Jevelin Theme – Theme by Shufflehound