AMG Schilders, Amsterdam

Over ons

Wij zijn A.M.G. Schilders, een schildersbedrijf gevestigd in Amsterdam en actief in heel Noord-Holland. Met ruim 20 jaar ervaring in het schildersvak, staan vakmanschap en kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Met die reden zijn wij ook aangesloten bij de Erkende Betere Schilder. Een Erkende Betere Schilder voldoet aan strenge toelatingseisen en geeft opdrachtgevers de garantie dat zij gekozen hebben voor een echte vakman.

Wij richten ons op het vakkundig repareren, restaureren en schilderen van panden en gebouwen. Dit kan bij nieuwe woningen, maar ook bij oude karakteristieke grachtenpanden of monumentale panden. Er wordt uitsluitend gewerkt met topkwaliteit materialen en dat resulteert in een lange levensduur van ons schilderwerk. De wens van de klant staat bij ons op nummer één, we geven dan ook graag een deskundig advies.

Wij richten ons op particulieren, bedrijven, gemeenten, verenigingen van eigenaren (VVE’s), scholen en aannemers. A.M.G. Schilders garandeert vakmanschap met kwaliteit voor een lange levensduur. Onze kwaliteit gaat verder dan het schilderwerk; wij bieden professionele service en advies. Op al onze geleverde schilderwerken zit garantie van 5 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag deskundig advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.