AMG Schilders, Amsterdam

Ervaringen van onze klanten

Hebben perfect werk afgeleverd! Komen afspraken na. Vriendelijk, denken mee en geven advies. Werken snel en vakkundig met een schitterend resultaat. Een aanrader!
Gevel laten inpregneren top werk geleverd en snel kan ze iedereen aanraden
We zijn erg blij met de hulp en resultaat. Denkt mee over de kleuren, is geduldig en vriendelijk. Als ik een schilder nodig heb, dan huur ik AMG zeker weer in.
Ahmed en zijn team hebben de buitenkant van ons appartementencomplex uitstekend geschilderd. Het geheel is keurig afgewerkt, we kunnen er weer jaren tegen.
AMG schilders heeft de wanden en plafonds van onze woning gesausd. De wanden van woonkamer en keuken zijn op aanraden van Ahmed eerst gestuct. Het resultaat is uitstekend.
Uitstekende schilder zeer mooi resultaat alle afspraken zijn prima nagekomen.
Denkt goed mee. Goeie prijs. Zeer goeie after service. En mooi schilderwerk. Dit wordt onze vaste schilder.
Achmed is een professionele, betrouwbare en aimabele schilder die altijd vakwerk levert. Ik raad hem van harte aan!
Ahmed heeft bij mij mijn woonkamer wanden en plafond geschilderd. Hij was op zeer korte termijn beschikbaar en heeft zich vanaf begin tot eind super klantvriendelijk gedragen. Ik wilde graag glitters op mijn muur en hoewel hij dit nog nooit gedaan had heeft hij helemaal uitgezocht wat hiervoor nodig was en heeft vervolgens perfect werk geleverd. Ook heeft hij nog geholpen met het ophangen van schilderij rails zodat ik niet meer in mijn muren hoef te boren om iets op te hangen. Naast zijn vakbekwaamheid is Ahmed een zeer fijn persoon om mee te werken. Zeer beleefd en denkt altijd mee met de klant. Ik ga Ahmed zeker aanbevelen bij mijn vrienden en volgende klussen in mijn huis zijn voor hem 🙂
AMG Schilders heeft zowel de voor- als achterkant van mijn huis geschilderd. Vooral de voorkant was erg slecht en er was wat houtrot. Ben erg blij met het resultaat. Communicatie door Ahmed was erg duidelijk en de samenwerking met zijn team verliep prima. Bij volgende schilderklus zal ik absoluut weer voor AMG Schilders kiezen.
Toen ik verhuisde heb ik Ahmed ingehuurd om mijn hele woning (muren, plafond, deuren en kozijnen) te verven. Super netjes gedaan en heb jarenlang genoten van de afgeleverde kwaliteit! Zeker een aanrader